Zaplo

Zaplo er en online låneudbyder, som tilbyder lån til private fra 5.000 kr. op til 25.000 kr. Zaplo.dk er en del af 4finance group, som holder til i København og som noget ganske særligt, så er der ingen ekstra omkostninger, hvilket gør netop dette lån helt gennemskueligt.

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID “zaplo”

Om Zaplo

Zaplo.dk er en låneudbyder, som forsøger at ændre måden, hvorpå man optager forbrugslån online. Gennem denne online bank, er det skat ens lånevilkår, og løbetid for alle. Firmaet startede i 2016 og har været onlinebaseret lige siden. Hvad betyder det for dig? Du kan ikke gå ned i en fysisk filial, og tage en snak med din rådgiver, men du kan give Zaplo et kald på nummeret du finder nederst på siden her.

Hos Zaplo låner man som forbruger med en kortere bindingsperiode end den, man normalt ser ved forbrugslån. Virksomheden har enorm stor fokus på fleksibilitet, gennemskuelighed og en god brugeroplevelse gennem hele låneforløbet.

Besøg Zaplo her

Fordele ved Zaplo DK

Den klart største fordel ved Zaplo er, at du kan låne til hvad du vil, når du vil. Det er derfor fuldkommen ligegyldigt, om du sidder på din telefon, tablet eller computer. Hvad enten du sidder i bussen eller i sofaen. Alt du skal gøre er at klikke på “Besøg Zaplo her” herunder, herover eller på linket “Ansøg” øverst i artiklen.

Alt du skal bruge for at komme igang hos Zaplo er at besøge dem online via Zaplo.dk og dit NemID, samt kontooplysninger. Efter du nemt, hurtigt og enkelt har ansøgt online om dit lån og blevet godkendt, så bliver pengene sat ind på din konto. Herefter kan du nemt logge ind på din profil og justere dit lån, således det passer ind i din privatøkonomi.

Den anden nævneværdige fordel er, at Zaplo har gennemskuelige priser. Det betyder at der ikke er nogen skjulte gebyrer eller mistænkelige låneforhold. Hos Zaplo tager man alle over én karm, uanset lån.

Besøg Zaplo her

Zaplo – udbetaling her og nu

Som vi ganske kort har været inde på tidligere, så har du mulighed for at tilpasse dit lån, således det passer ind i din privatøkonomi. Eksempelvis, hvis du vælger at låne 12.000 kroner til ferie eller en uforudset udgift, så har du mulighed for at se hvor meget du betaler hver måned gennem din personlige profil.

Gennem denne profil har du så muligheden for at vælge hvor lang løbetid du ønsker og hvor meget du ønsker at afvikle. Hos Zaplo får du et meget fleksibelt lån, med en fast rente, uden uforudsete omkostninger og godkendelse af dit ønskede lån inden for ganske få minutter.

Folkene bag Zaplo, som sidder og godkender dig som låntager er trænet i at gøre denne proces så nem, hurtigt og smertefri som overhovedet muligt. De benytter sig af de mest kendte og sikre betalingsmetoder, hvilket er din sikkerhed for at dit navn og oplysninger ikke havner i de forkerte hænder. For ikke at gøre en kort historie lang, så kan man med sikkerhed sige, at der er styr på det hele hos Zaplo.dk.

Udbetaling af pengene sker inden for ganske kort tid og i langt de fleste tilfælde allerede samme dag. Det betyder at du kan komme godt igang med at dække de uforudsete udgifter eller komme afsted på ferien, allerede samme dag, som du ansøger.

Besøg Zaplo her

Kan jeg låne hos Zaplo trods RKI?

Det korte svar: nej – men, det er ikke uden grund. Når man er registreret i RKI, så er det fordi man som privatperson og låntager har været dårlig til at betale sine regninger eller udestående rettidigt. Derfor kan det ske, at Zaplo.dk vil kræve at du har en rigtig god kreditværdighed, før de vil godkende dig som låntager.

Besøg Zaplo her

Om at låne hos Zaplo.dk

Låneprocessen hos Zaplo er hurtig, nem og meget overskuelig.Du kan, som låntager, altid foretage ekstra betalinger på dit lån, hvis du oplever at du har ekstra økonomisk råderum i en periode. Du kan dermed slippe for at betale for nogle af renterne.

Du skal være fyldt 20 år, før du kan optage et lån hos Zaplo.dk. Herudover skal du have en dansk folkeregisteradresse, samt en dansk bankkonto og have et gyldigt NemID. Herudover må du, som vi allerede har været inde på, ikke have været registreret i Debitor Registret eller i RKI, hvis du ønsker at bruge denne låneservice.

Hvis du ønsker at ansøge hos andre låneudbydere, så vil vi anbefale at du benytter dig af vores låneberegner og ser, hvilke billige lån du kan optage allerede i dag. 

Adresse og kontaktinformationer

Vesterbrogade 1L

1620 København V

Tlf: 78 79 53 53 

Email: info@zaplo.dk