Vivus

Vivus er en online låneudbyder, som tilbyder lån op til 12.000 kroner. Hvis du er ny kunde, kan du glæde dig over at Vivus.dk tilbyder kredit på op til 6.000 kr. med 50% rabat på renten i 30 dage. Herudover kan du, som “alle mands eje” få lynhurtig udbetaling hele døgnet rundt, også i weekenden! Hvordan optager du en kredit hos denne låneudbyder? Simpelt, du klikker på “Ansøg” herunder og følger anvisningerne hos Vivus.dk.

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID “vivus-udbyder”

Anmeldelse af Vivus DK lån

Vivus.dk har siden 2012 udbudt lån til de danske forbrugere og de har i dag mere end 100.000 aktive kunder i Danmark. Virksomheden har 4Finance ApS i ryggen, hvilket har hjulpet Vivus til at blive en af de mest foretrukne lånevirksomheder i landet. 

Vivus Trustpilot

Denne popularitet skinner tydeligt igennem på deres kundetilfredshed og det kan ses i deres fremragende TrustPilot score, som lyder på hele 5 stjerner, som er blevet tildelt af over 3.000 glade og tilfredse kunder.

Hvis du derfor vil låne penge i en online bank, hvor kundetilfredsheden er i top, så vil vi hos LånePartner.dk klart anbefale dig at tage et kig imod Vivus.dk. Men dette er ikke kun vores ord, som du kan læse ovenfor, så er dette også kundernes anbefaling. Anmeldelserne taler deres tydelige sprog, Vivus er fremragende!

Besøg Vivus her

Sådan låner du penge hos Vivus.dk

At optage en kassekredit hos Vivus.dk er super simpelt og du kan gøre det i 3 nemme steps, som du kan se herunder:

 1. Ansøg online
  Når du ansøger om en kassekredit, skal du først angive, hvor meget den ønskede kredit skal være på, samt udfylde hvornår den første betalingsdate skal være. Samtidig med at du udfylder ansøgningen, skal du oprette en profil og udfylde oplysningerne på registreringssiden. Herefter skal du underskrive med dit NemID, som du måske kender fra andre låneudbydere.
 2. Få svar på ansøgning
  Når du har lavet din ansøgning, så kan du forvente at få et svar med det samme, hvorved du ved om du er blevet godkendt eller ej. Du får din kreditaftale tilsendt på e-mail og Vivus udbetaler pengene hele døgnet rundt, hvorfor du kan forvente at få beløbet til din konto allerede samme dag.
 3. Tilbagebetal pengene
  Du kan nemt og hurtigt tilbagebetale de lånte penge ved at logge ind på din konto hos Vivus.dk. Her har du mulighed for at betale din rentebetaling eller indfri hele kreditaftalen, ganske simpelt.

Vivus tilbagebetaling

Hos Vivus.dk er du ikke begrænset af en enkelt tilbagebetalingsmetode, tværtimod. Vivus giver dig muligheden for at tilbagebetale din kredit på hele 3 forskellige måder for at gøre hele processen så nem, hurtig og bekvem for dig som kredittager. Du kan vælge mellem:

 • Dankort eller Visa/Dankort via din Vivus-profil (dog ikke Mastercard, Visa Electron m.fl.)
 • Betal med en kontooverførsel via din Netbank.
 • Betal med et Gironummer i form af et indbetalingskort gennem din bank eller posthus.

Det sker ofte at Vivus modtager din betaling inden for 3 hverdage, hvorefter de sender dig en bekræftelse, enten via din mail eller via en SMS. 

Når du skal betale dine renter, kan du til enhver tid vælge at betale et højere beløb end det du finder gennem din Vivus-profil. Hvis du vælger at benytte dig af denne option, så vil din kredit helt automatisk blive tilbagebetalt og så falder rentebetalingen for den næste periode. Rentebetalingen dækker over den indeværende kreditperiode og din næste betalingsfrist vil være 30 dage efter betalingsdato.

Besøg Vivus her

Vivus lån

Med denne låneudbyder har du mulighed for at låne fra 100 kroner og op til 10.000 kr. og du vælger selv din løbetid, som dog begrænses til maksimum én måned. Vivus.dk arbejder med korte løbetider, som gælder fra 1 dag og op til 30 dage. Det betyder ganske simpelt at hele lånet tilbagebetales i ét enkelt afdrag, når kreditperioden er slut. Hvis du er ny kunde hos denne udbyder, har du mulighed for at låne op til 4.000 kr. helt gratis!

Besøg Vivus her

Hvilke krav har Vivus?

Er du i en situation, hvor du ønsker at optage et lån hos Vivus, skal du være opmærksom på, at der er en række krav som du skal opfylde for at komme i betragtning til dette. 1) du skal være fyldt 20 år, 2) du skal være dansk statsborger og have et NemID, og 3) du må ikke være registreret hos kreditvurderingsselskaberne RKI, Ribers Kredit Information, eller Debitor Registret. Opfylder du disse krav, så er du godt på vej mod et lån hos Vivus.

Besøg Vivus her

Få svar med det samme fra Vivus.dk

Når du har oprettet en profil hos denne låneudbyder, og trykket på “lån nu”, vil du hurtigt få svar på, om du er i stand til at låne eller ej. Hvis du godkendes til at låne, skal du bekræfte din låneaftale med udbyderen med hjælp fra dit NemID. Herefter vil du modtage en email med informationer om, hvornår pengene vil være til din disposition, samt hvornår du skal tilbagebetale lånet.

Hvis du ønsker at ansøge hos andre låneudbydere, så vil vi anbefale at du benytter dig af vores låneberegner og ser, hvilke billige lån du kan optage allerede i dag. 

Vivus Kontakt og Kundeservice

Vesterbrogade 1L

1620 København V

Tlf: 78 77 20 68 

Email: info@vivus.dk

Kundeservice har åbent på hverdage mellem 8 og 18.