LendMe

Virksomheden blev grundlagt i foråret 2016 af tre stiftere, som fik idéen til at lave et lånesite, hvor man lader bankerne komme til sig selv. Det betyder, at man på Lendme søger om flere forskellige lån på én gang og derefter vælger det lånetilbud, man synes er bedst og billigst.

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID “lendme”

Én ansøgning, mange tilbud

Er du på udkig efter et online lån, men ved ikke rigtig hvor du skal begynde? Så vil LånePartner.dk anbefale dig at tage et kig på LendMe, hvor du udfylder én låneansøgning og modtager 3 lånetilbud fra forskellige udbydere. De sparer dig så at sige for alt besværet ved at undersøge, hvilke lån, der findes på markedet og sørger for at alt du skal gøre er at læse dine lånetilbud igennem på din personlige LendMe side. Når du har valgt det lån, der matcher dit behov bedst, underskriver du med dit NemID. Så har du pengene på kontoen dagen efter.

Hos LendMe kan du låne fra 10.000 kr. og op til 300.000 kr., med en løbetid på op til hele 10 år!

LendMe samarbejder med en lang række banker, både fysiske, men også online, og kan derfor indhente gode tilbud til dig på ingen tid. Du bestemmer selvfølgelig stadig selv, hvad pengene skal bruges til, hvad enten der er en ferie, en ny bil, småregninger eller den nyeste iPhone. LendMe tager sig af hele processen og det eneste du skal gøre er at udfylde deres ansøgningsskema.

Besøg LendMe her

Sådan fungerer LendMe

LendMe adskiller sig fra de andre online udbydere, da de ikke er en bank, men en tjeneste. Du skal tænke på dem som låneverdenens svar på Momondo, Hotels.com eller Pricerunner. Det eneste du skal gøre for at benytte deres service er at vælge, hvor meget du vil låne og hvor lang tid du vil betale tilbage over.

Så klarer LendMe resten af din ansøgning for dig. De kontakter deres samarbejdspartnere og sender efterfølgende et tilbud tilbage til dig, som du skal gennemlæse. Deres store samarbejdsnetværk er din sikkerhed for, at du altid får et godt lånetilbud, som er skræddersyet til dig. Du kan altid bruge deres service, da den er gratis og uforpligtende og du kan se frem til de præcis samme vilkår på dit lån som normalt.

Besøg LendMe her

Dét kan du låne til

Det gode ved LendMe er, at du kan låne til lige hvad du står og mangler. Der er ikke nogen bankrådgiver, som sætter sig på tværs. Det er supernemt, i din låneansøgning vælger du blot hvad pengene skal bruges til og husk, der er ingen rigtige eller forkerte valg!

Besøg LendMe her

Få et overblik over dine tilbud på din personlige side

Det er ganske gratis for dig som låntager at benytte LendMe. Der er ingen skjulte gebyrer og du får præcis de samme vilkår som hvis du ansøgte om lånet direkte hos et lånefirma. Som altid, så er din aftale først bindende når du har underskrevet med dit NemID hos lånefirmaet. Du kan nå at fortryde lånet i op til 14 dage efter du har underskrevet og derved annullere lånet.

Besøg LendMe her

Hvem står bag LendMe

LendMe er stiftet af Peter Wang, Frederik Murmann og Christoffer Nylandsted i 2016. Det er en dansk virksomhed, som har deres kontor og adresse i København. Alle stifterne er erfarne inden for banksektoren og virksomheden blev sat i verdenen for at give dig som forbruger langt bedre muligheder for at sammenligne lån og vilkår.

Hos LendMe laver du kun én enkelt låneansøgning, hvorefter de finder de bedste lån på markedet. Derefter er det op til dig at gennemlæse de dokumenter du modtager og ansøge hos den udbyder, som du finder mest relevant for dig.

Fordelen, ved LendMe er at du kun laver én ansøgning og dermed sparer tid, hvis du ønsker at ansøge flere steder.

Ulempen, ved LendMe er at du ikke selv vælger de banker du ønsker et tilbud fra. Hvis du selv vil have indflydelse på dette valg, så benyt vores låneberegner og se hvilke billige lån du kan få allerede i dag.

Adresse og kontaktinformationer

Applebys Plads 7

1411 København K

Tlf: 70 60 62 62

Email: info@lendme.dk