💰 Billige Lån​

Billigste lån (December 2019). Sammenlign billige lån online og vælg det bedste lån til din individuelle situation, allerede i dag. Få det billigste lån nemt, hurtigt og sikkert Start herunder i vores sammenligningsfeed!

Billige lån 2019

Hos LånePartner.dk har du muligheden for at finde et billigt lån, som er skræddersyet til din individuelle situation. Vi ved selvfølgelig godt, at det bedste ville være at have en komplet guide, som viser dig specifikt hvilken låneudbyder og hvilket lån, der er det billigste på markedet. Dette er dog ikke så nemt som det lyder. Én type lån matcher ét behov, mens et andet matcher en andens  behov, dette gælder for både realkreditlån, banklån og online lån.

Heldigvis for dig, kan vi komme med en række gode råd til, hvordan du finder det billigste lån, som samtidig matcher dig og dit behov bedst, men også din privatøkonomi. Læs videre herunder og se hvilke muligheder du har.

Billige lån på nettet

Hvis du retter blikket længere op i denne artikel imod vores oversigt over billige lån, har du mulighed for at se et udpluk af de låneudbydere i Danmark, som tilbyder hurtige låntyper til fordelagtige vilkår. Der er utroligt mange forskellige typer billig lån hos selskaberne og for at få de mest gunstige vilkår, anbefaler vi at du benytter dig af vores filtreringsmulighed i oversigten, således du finder de resultater, som er bedst i forhold til din unikke behov.

De låneudbydere vi sammenligner her på sitet, tilbyder dig at låne penge på forskellige vilkår, hvorfor vi vil anbefale dig at undersøge flere af selskaberne og deres krav til dig, inden du afsender dine låneansøgninger. Enkelte af udbyderne har designet deres lån efter ansøgere, som har et ønske om at låne et mindre beløb, over kort tid, mens andre af de billige lån er målrettet låntagere, som har et ønske om et mere længerevarende lån.

For at gøre din beslutning så nem for dig som muligt, har vi valgt at lave denne søgemaskine, således du nemt, hurtigt og overskueligt kan danne dig et overblik over lånemarkedet i Danmark, som vedrører billige lån, samtidig med at du finder frem til lige netop dét lån, som du står og mangler. For at finde det billigste lån, anbefaler vi at du ansøger flere steder. Du kan læse mere om, hvorfor vi anbefaler at ansøge minimum 3 steder længere nede i artiklen.

👍 Billigste online-lån

Online-lån, oftest omtalt enten forbrugslån, kviklån eller SMS-lån, er kendt, og berygtet i medierne, for deres generelt høje renteniveau. I modsætning til fx. realkreditlån og banklån, har du ikke på samme vise muligheden for at forhandle dig til en lavere rente, fjernelse af gebyrer og øvrige omkostninger. Denne type online banker, også kaldet låneudbydere, har en minimumsrente og en maksimumsrente. Denne beregnes på baggrund af udbyderens kreditvurdering af dig, hvorfor det er vigtigt at være så god en låntager som muligt for at komme så tæt på minimumsrenten.

Ved et større online-lån, herunder forbrugslån, har du muligheden for at have et par afdragsfrie måneder efter eget valg. Herudover kan du også, som ny kunde, finde enkelte udbydere, som tilbyder 30 dages rentefrihed.

I vores lånesammenligning her på LånePartner.dk har vi samlet de bedste billige lån i én og samme oversigt, så det er nemt og overskueligt at sammenligne lånene med hinanden og derved udvælge de lån, som er mest relevant for dig.

🎓 Billigste lån for studerende

Uanset hvor gammel du er, og hvor i livet du befinder dig, kan man på et tidspunkt løbe ind i en situation, hvor man skal låne penge, desværre er der ikke samme lånevilkår for alle. Særligt ikke for unge mellem 18-23 år, da de ofte kun kan vælge de dyreste online-lån. Vi vil i løbet af denne artikel forsøge at gøre dig klogere på dine lånemuligheder, og hvordan du finder det billigste lån som 18, 19, eller 20 årig. 

For mange studerende findes der en særdeles attraktiv finansieringskilde, som hedder SU-lån, hvor du kan låne hver måned og først skal afdrage på gælden efter endt studie. Når du har fundet dig et arbejde, efter endt studie, vil du være bedre gearet til at håndtere afdragene, hvilket er med til at gøre denne lånetype særdeles attraktiv blandt studerende på SU.

🎓 Billig lån til studerende

Befinder du dig i den gruppe, som kaldes for studerende, vil du opleve at det er meget begrænset, hvad du har af lånemuligheder, da din indkomst under studiet vil være begrænset til et studiejob og indkomsten fra din SU. Dette gør, at de fleste låneudbydere stempler dig som en højrisiko låntager, da din privat økonomi ikke kan finansiere en gældsydelse.

Som studerende har du dog alligevel enkelte muligheder for at optage et mindre online-lån, fx. et kviklån, hos nogle udbydere. Du skal dog være klar over, at dine låneomkostninger bliver væsentlig større, blandt andet på grund af den høje rente.

Som 20-årig har du flere og væsentlig bedre lånemuligheder, da flere af låneudbyderne har et alderskrav på minimum 20 år. Du vil opleve at banken, som stiller pengene til rådighed, stadig vil pålægge en forholdsvis høj rente, særligt på større lån, da du fortsat har en SU-indkomst og derfor en “dårligere” kreditværdighed. 

Er online lån = billig lån?

Der er et enormt spænd på, hvor meget det koster at optage et lån gennem de selskaber du finder her på sitet. Den samlede pris for et billig lån, afhænger af, hvilken kreditvurdering låneselskabet vurderer dig til at få, på baggrund af de informationer, som du giver dem i din låneansøgning. Prisen afhænger meget af, hvilket selskab du vælger at accepterer lånet fra.

Du skal ikke kun være opmærksom på renteniveauet, som er en af de faktorer,  som afgør, hvor dyrt dit lån bliver. Der kan være flere gebyrer, såsom oprettelsesgebyr, betalingsgebyr m.m., mens der også kan være ekstra gebyrer såfremt du som låntager misligholder din aftale med selskabet.

LånePartner.dk anbefaler, altid, at du ansøger flere steder, hvorefter du kan sammenligne de tilbudte vilkår, ÅOP, løbetid, lånebeløb og hvad, der ellers er vigtigt for dig ved billige lån. Herudover vil vi også anbefale dig at søge mod alternative låneformer fremfor online lån. Dette kunne fx. være din bank, som mod forventning kan give dig et bedre lånetilbud, end dem du finder her på sitet. Når du har har lavet analysen af låne markedet, og afsøgt alle finansieringskanaler du har til rådighed, vil du være i langt bedre stand til at vurdere, hvor du bedst kan finde et billigt lån.

💡 Fastlæg et budget

Uanset hvilken alder du har og hvilken situation du står og mangler et lån til, så anbefaler vi, at du sørger for at få fastlagt et budget, så du er klar over, hvor mange penge du er i stand til at låne og samtidig tilbagebetale.

Med et budget får du hurtigt og overskueligt et overblik over din private økonomi, da du har alle dine udgifter samlet ét sted, både de faste og variable, men også dine indtægter. Vi anbefaler at du skemalægger din privatøkonomi over et helt år, så du har et langsigtet økonomisk overblik. Skulle det ske, at du ikke kender alle dine udgifter, anbefaler vi at du tager udgangspunkt i de seneste seks måneder, således du har mulighed for at udregne dit gennemsnitlige forbrug. Hvis du ikke vil benytte dig af den gammeldags facon med papir og blyant, eller ikke har Excel, så kan du heldigvis downloade en masse budgetskabeloner til fri afbenyttelse online. Flere banker har i dag skabeloner til dette og det kræver blot en Google søgning efter “budgetskabeloner {bank}” så fx. “budgetskabeloner Arbejdernes Landsbank”.

Når du har færdiggjort dit budgetskema, så præcist som du overhovedet kan, udregner skabelonen automatisk din balance. Denne skulle gerne vise et overskud, som er dit rådighedsbeløb, det er dette tal, som “bestemmer”, hvor meget du kan låne for.

🤑 Billige lån uden sikkerhed

Som låntager vil du opleve at det fra tid til anden kan være svært at kombinere det bedste af to verdener: billige lån og ingen krav om sikkerhed. 

Ønsker du at have det lavtforrentede realkreditlån, vil banken oftest et krav om sikkerhed. Hvis du ønsker at lån uden sikkerhed, for eksempel et online lån, skal der betales høje rente og andre udgifter. Heldigvis, hvis du er godt forberedt, kan du faktisk finde billige lån uden sikkerhed. Herunder finder du vores tips til, hvordan du finder det billigste lån uden sikkerhed, netop til dig.

🤑 Billigt lån uden sikkerhed

Et billigt lån uden sikkerhed, kan også kaldes for online lån, forbrugslån eller kviklån. Navnet afhænger af, om du mangler penge til et stort køb eller en mindre investering og derfor er på udkig efter et forbrugslån.  Mangler du penge til mellemstore eller små køb, vil du formentlig være på udkig efter et hurtig lån, kviklån eller SMS-lån. Fælles for alle navnene er umiddelbart, at de har en højere rente og højere gebyrer end dem vi kender fra traditionelle banker.

Konkurrencen om kundernes gunst på lånemarkedet er enorm, derfor ved låneudbyderne godt, at de kan blive nødt til at skille sig ud fra mængden, for at kunne tiltrække nye potentielle kunder. Dette er til din fordel, da flere udbydere tilstræber sig at kunne give dig det billigste lån uden sikkerhed. 

Ansøg minimum 3 steder

Uanset hvilket lån du er på udkig efter, hvad enten det er et online lån eller et traditionelt banklån, anbefaler vi , at du altid ser hele markedet an. Når det kommer til online banker, anbefaler vi at du sender minimum tre låneansøgninger til tre forskellige udbydere. Dette gør blandt andet, at du optimerer dine chancer for at modtage et lånetilbud, og for det andet er der frit valg blandt de banker du hører tilbage fra. Årsagen til, at vi vælger at give dig den her anbefaling med på vejen er, at en låneansøgning altid er uforpligtende, hvorfor du frit kan vælge det lån, som matcher dit behov bedst og er billigst.

En anden væsentlig årsag til dette tip er, at dine lånevilkår først fastsættes, når du har modtaget dit tilbud. Du ved derfor ikke på forhånd, hvilke vilkår du tilbydes, før du sidder med aftalen i hånden. Hvis du derfor kun ansøger ét sted, risikerer du at sidde tilbage med et “dårligt” lånetilbud, hvor du måske ikke har mulighed for at låne det fulde beløb, eller at du tilbydes vilkår som du vil have svært ved at acceptere. 

Hvis vi skal beskrive det anderledes så svarer det til, hvis du er på udkig efter en ny bil. Er du presset på tid og har du kun besøgt én forhandler, så er udbuddet mindre. Hvis du derimod tager ud til flere forhandlere, vil dine muligheder for at sammenligne og vælge det mest optimale være langt større.

🤑 Billig lån

Vi er klar over, at når det kommer til billige lån og oversigter over disse, så kan det føles som en jungle at blive klog på, derfor har vi forsøgt at lave vores oversigt så simpel at overskue som vi mener den kan være. Dette betyder at du hurtigere kan komme videre til de låneudbydere, som lever op til dine kriterier.

Vi har undladt at lave en masse filtreringsmuligheder i søgemaskinen og skåret 100% ind til benet, så alt du skal gøre er at vælge dit lånebeløb og din alder. Baseret på disse kriterier, finder vores søgemaskine hurtigt frem til, hvilke låneudbydere, der matcher dit behov. Vi har endvidere valgt at vise mellem de mest populære og hvilke lån, som har den laveste rente. Du kan se alt dette øverst på siden her.

Årsagen til vores valg ligger i de første skridt til et billigt lån:

  1. Hvor meget ønsker du at låne?
  2. Hvor lang tid ønsker du til tilbagebetaling?
  3. Hvad er din nuværende alder?

Dette er de mest væsentlige for langt de fleste af vores brugere, hvorfor vi har udvalgt disse kriterier til søgemaskinen.

🤑 Billig lån online

Ofte forbinder man online lån med tårnhøje renter, vi vil heller ikke være blege for at indrømme, at netop denne låntype, generelt har et højere renteniveau, end de mest gængse banklån. Dette betyder dog ikke, at det ikke er værd at sætte jagten ind efter det billigste lån på nettet. Det er muligt at finde flere billige lån online, det kræver blot at man er opmærksom og gør sit forarbejde, som vi allerede har været inde på i afsnittene ovenfor.

Billig lån og rentefrihed i 2019

Det er muligt for dig, at optage et hurtigt lån billigt, hvis du finder frem til en låneudbyder, der tilbyder dig en 30 dages rentefri periode på dit lån. Du vil dog opleve, hvis du er en tilbagevendende kunde, at de rentefrie lån henvender sig til bankens nye kunder. Det er derfor kun muligt for nye kunder at få glæde af de store besparelser, der er, ved at vælge disse hurtige lån. Eftersom de rentefrie lån har en løbetid på 30 dage, så sætter det også store krav til dig som låntager, at du kan indfri din gæld inden for betalingsfristen. Hvis du ikke kan det, så kommer der dyre renter og rykkere på, hvilket gør at denne låntype bliver væsentligt dyrere end først antaget.

💡 Billigste lån med lav rente

Et af de klart billigste lån i Danmark pt er realkreditlånet. Denne låntype er relevant for dig, som står med tanker om at investere i fast ejendom. Et realkreditlån har typisk meget lave renter, som oftest ligger på omkring 1-2%, hvilket i sig selv, gør dette lån til et af de billigste med fast rente.

Billig lån uden renter

Som udgangspunkt er det svært at finde frem til et lån, som kommer uden renter, heldigvis er det muligt med en særlig låntype, hvor du nu har mulighed for rentefrihed, denne type lån kaldes kviklån. Denne type lån gælder som ofte mindre lån, som også har en kortere løbetid.

På enkelte kviklån finder du en fast løbetid på 30 dage, hvilket typisk er de lån, som giver dig en rentefri periode på 30 dage. LånePartner.dk anbefaler dig at du får lavet et budget, så du har et overblik over, om din økonomi kan rumme denne korte betalingsfrist, og hvis den kan det, så kan du med fordel spare en masse penge og takke “ja” til et af disse billige lån uden renter.

Rentefrit billig lån

Et rentefrit lån, er en type billig lån, hvor man ikke betaler renter. Det betyder dog ikke at lånet er gratis. Du vil opleve at omkostningerne til dit billige lån, er gemt i stiftelsesomkostningerne eller gebyrer, hvorfor det er supervigtigt at tjekke sit lånetilbud igennem, inden man vælger at acceptere det.

Billige lån med NemID

Billige lån med NemID er online lån, hvor du har mulighed for at sammensætte og justere på dine lånevilkår, så de bliver billigere for dig, eller passer bedre ind i din private økonomi. Online lån, rummer både over forbrugslån, kviklån og SMS-lån.

Fordelene ved denne type billige lån er, at låneprocessen er væsentlig hurtigere og mere ligetil, da du både ansøger om lånet, modtager tilbudet og underskriver kontrakten med dit NemID via internettet. Vi anbefaler, altid, at du sørger for at undersøge markeder for billige lån, inden du vælger at ansøge hos en låneudbyder. På den måde er du sikker på, hvad du får hos de enkelte låneudbydere og kan derfor underskrive kontrakten på et godt og billigt lån med NemID.

NemID har tidligere været noget besværligt og alt andet en brugervenligt. Men heldigvis har de udviklet en app, som løser alle problemerne fra tidligere. Det er nu nemmere, hurtigere og mere bekvemt at skulle håndtere sit digitale nøglekort end det var tidligere. Hvis du ikke allerede har NemID’s app, kan du læse mere om den her: https://www.nemid.nu/dk-da/ 

⚖️ Sammenlign billige lån

Som noget af det første, bør du undersøge, hvad andre banker kan tilbyde dig. Dette gøres, i vores optik, lettest online, da du har mulighed for at finde flere forskellige services, som har samlet alt den information du har brug for. 

De fysiske bankers renter varierer, ligesom de lån du ser i vores feed herover, meget Det er derfor vigtigt at du kigger på de enkelte låns ÅOP (årlige omkostninger i procent), så du er sikker på, at du ikke overser nogen skjulte gebyrer eller andre låneomkostninger. 

🔎 Billige lån på nettet

I vores oversigt over billige lån, herover, ser du en samling af de låneudbydere i Danmark, som tilbyder de mest fordelagtige vilkår inden for disse hurtige låntyper. Du vil opleve at der er flere typer billige lån, ønsker du at få de mest gunstige vilkår, anbefaler vi at du benytter vores søgemaskine til at filtrere resultaterne i oversigten.

Som vi har været inde på tidligere, så gør du klogt i at undersøge flere selskaber samtidigt, før du sender dem dine låneansøgninger. På den måde sikrer du dig at du får de bedste lånevilkår på markedet. 

Du vil opleve at samtlige af de låneudbydere vi samarbejder med i vores oversigt over billige lån, har særlig stor fokus på service. Du vil derfor altid kunne findesvar på dine spørgsmål, enten her på sitet gennem “hjælp”, gennem en mail til udbyderen eller telefonisk. 

⭐ Billigt hurtigt lån

Hvis du hører ordet “hurtigt lån”, så vil langt de fleste af os straks tænke kviklån. Dette er ikke uden grund, da det i realiteten er hvad, det er. Uanset hvilket navn du foretrækker for denne type lån, så kan du se frem til hurtige penge på kontoen, hvor beløbet strækker sig fra 1.000 til 7.000 kroner. Denne type lån er fordelagtigt for dig, som står og mangler penge nu og her.

🤑 Lån billigt privat

Som privatkunde kan du både have et stort og lille købsbehov. Dette kan som eksempel være, hvis du har valgt at rykke teltpælene op i storbyen, for at udleve forstadsdrømmen om en ny bolig, med stor have, hvor der er plads til både børnenes leg og hunden har noget plads at boltre sig på. Det kan også være at du blot har brug for at koble lidt af og sige farvel til de kedelige pligter i dagligdagen og stige ombord på det næste fly til Bali?

Drømmene kommer dog med et prisskilt, hvilket oftest er årsagen til et stigende behov for at låne penge. Du bør derfor kigge hele markedet igennem for billige privatlån, så du ved præcis hvilket lån, der passer bedst til din drøm og din økonomi. 

Jeg surfede rundt på nettet efter billige lån uden sikkerhed og stødte på LånePartner.dk. Her kunne jeg nemt danne mig et overblik over de forskellige lån og sammenligne dem med hinanden. På den måde kunne jeg hurtigt spare penge og optage et så billigt lån som muligt.

5/5
  • Christopher Nielsen

Send din oplevelse og bedømmelse af LånePartner.dk til os – klik her